Korpilahden korispäivä 13.5.2015

Keskiviikkona 13.5. järjestettiin koriksen teemapäivä Korpilahden 1-5 luokan oppilaille. Tapahtumaan osallistui huikeat noin 200 tyttöä ja poikaa, hienoa ! Yhteistyössä koulun ja seuran kanssa järjestetty korispäivä koostui yhteensä viidestä tunnin mittaisesta harjoituksesta eri ikäryhmille. Riennolta ohjaajina toimivat Arttu, Timppa, Augustin ja Mikko, lisäksi apuna isojen ryhmien läpiviemisessä oli koulun omaa henkikorpilahti2_150513lökuntaa.

Harjoituksissa käytiin läpi koripallon perusteita, alkulämmittelyjä ja leikkejä unohtamatta. Koripallon vaativuudesta huolimatta päivän aikana nähtiin ja koettiin hienoja suorituksia sekä positiivista kiinnostusta uutta lajia ja normaalista poikkeavaa koulutoimintaa kohtaan. Päivän aikana tuli ilmeiseksi myös läpi talven Korpilahden koululla pyörineen koriskerhon tulokset, eli iso joukko oppilaista olisi voitu laittaa korisotteluun vaikka saman tien ! Toivottavasti päivä antoi yhtä paljon koululaisille kuin se antoi Riennon ohjaajille. Ehkäpä joskus pääsemme tekemään uudestaan vastaavaa yhteistyötä Korpilahden ja muidenkin koulujen kanssa.

Kiitokset Korpilahden koulun henkilökunnalle, erityisesti Ilselle, lämpimästä vastaanotosta ja avusta järjestää mukava tapahtuma keskellä kevään koulukiireitä.

 

Luethan myös nämä...