P08

SEURAAVA OTTELU:

Harjoitukset Säynätsalon tekonurmella ti ja to 17:30 – 18:30.

Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo, nappikset, säärisuojat, juomapullo, sään mukainen vaatetus ja reipasta urheilumieltä!

Valmentajat: Antti-Jussi Alarmo ja Jonne Rautio

Joukkueenjohtaja: Jonne Rautio 050-9116966

Harjoituksiin ja pelitapahtumiin ilmoittaudutaan Nimenhuudossa.

Ennen kirjautumista Nimenhuutoon teidän täytyy liittyä joukkueeseen. .

Joukkueen liittymisen salasana on ”sayri0808”. Jäsenet voivat helposti liittyä joukkueeseen osoitteessa http://sayri08.nimenhuuto.com/public_join?pass=sayri0808 .

Laitamme Nimenhuutoon kutsut harjoituksiin ja pelitapahtumiin hyvissä ajoin ennen tapahtumaa (vähintään viikkkoa ennen) ja toivomme, että ilmoitatte osallistumisesta viimeistään harjoitusta edeltävänäpäivänä ja pelitapahtumien osalta viikkoa ennen tapahtumaa. Näin saamme asiat rullaamaan jouhevasti.

Pelipassit ja toimintamaksut

Piirinsarjaa pelaavan joukkueen pelaajien toimintamaksu on 70€ (koripallon toimintamaksun maksaneelle 50€, ”sisarhinta” 35€). Toimintamaksut kerätään harjoitusten yhteydessä toukokuun loppuun mennessä ja Jonne toimittaa ne seuran tilille 529020-425581.

Pelipassi ostetaan verkosta. Pelipassin voi ostaa joko vakuutuksen kanssa tai ilman vakuutusta. Jos pelaajalla on oma vakuutus jonka ehdot kattaa kilpaurheilun, pyytäkää vakuutustodistus vakuutusyhtiöltänne josta asia tulee ilmi. 2004 syntyneille oikea Pelipassi on Lasten pelipassi v. 2001 ja nuoremmat.

Viime vuonna pelipassin ostaneet tarvitsevat pelipassin hankinnassa PalloID:n jonka löytää viimekauden pelipassista nimellä SPORTTI ID. Ostakaa pelipassit täältä: https://www.palloliitto.fi/pelipaikka

SäyRi 08 -joukkueen pelisäännöt 2019

  1. Joukkueessa annetaan kaikille tasapuolisesti peliaikaa kaikissa pelitapahtumissa ja tasapuolinen sekä erityisesti kannustava ohjaus harjoituksissa ja peleissä.
  2. Joukkueen valmentajat ja joukkueenjohtaja kannustavat esimerkillään pelaajia ja vanhempia hyvään yhteistoiminnalliseen käyttäytymiseen.
  3. Harjoitukset ja pelit onnistuvat, kun jokainen yrittää parhaansa kussakin tilanteessa. Joukkueen tapahtumista pyritään ilmoittamaan mukanaolijoille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
  4. Joukkueen pelaajat ovat nostaneet suurimmaksi tavoitteeksi toimivan joukkueen, jossa kannustetaan ja tuetaan kaikkia. Pojille on tärkeää se, että yhteishenki pelaajien kesken on korkealla tasolla.
  5. Valmentajat ja joukkueenjohtaja vastaavat urheilullisesta puolesta yhteistyössä vanhempien kanssa mahdollistaen lasten liikuntaharrastuksen jatkumisen.
  6. Otteluissa valmentaja(t) vastaa(vat) ohjeistamisesta pelaamisen suhteen ja vanhemmat kannustavat pelaajia osallistuen tarvittaessa joukkueen huoltamiseen.
  7. Kannustetaan lapsia monipuoliseen liikkumiseen. Järjestetään harjoitusten välipäiville vapaamuotoisia pelitapahtumia (ns. höntsäpeliä) Säynätsalon tekonurmelle. Ilmoittautumiset Nimenhuutoon.
  8. Kehitytään jalkapallojoukkueena, yhteisönä ja kavereina yksilöllistä kehitystä unohtamatta.
  9. Toteutetaan Fair Play -periaatetta ja nautitaan liikkumisesta.

 

Terveisin,

Antti-Jussi
Jonne
050-9116966