P05

Harjoitukset Säynätsalon tekonurmella ti ja to 17:30 – 18:30 sekä taitokoululua kerran viikossa joko keskiviikkoisin tai perjantaisin klo 17.15-18.15.

Harjoituksiin ja pelitapahtumiin ilmoittaudutaan Nimenhuudossa.

Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo, nappikset, säärisuojat, juomapullo, sään mukainen vaatetus ja Fair Play -meininkiä! Salivuoroille mukaan otetaan sisäpelivarusteet (sisäpelikengät, verkkarit / shortsit, juomapullo ja pyyhe).

Valmentajat: Arttu Nurmi, Juho Tunninen ja Tommi Bogdanoff

Joukkueenjohtaja: Jonne Rautio 040-6305820

Pelipassit ja toimintamaksut

Piirinsarjaa pelaavan joukkueen pelaajien toimintamaksu on 70€ (koripallon toimintamaksun maksaneelle 50€, ”sisarhinta” 35€). Toimintamaksut kerätään harjoitusten yhteydessä 30.4. mennessä ja Jonne toimittaa ne seuran tilille 529020-425581.

Pelipassi ostetaan verkosta. Pelipassin voi ostaa joko vakuutuksen kanssa tai ilman vakuutusta. Jos pelaajalla on oma vakuutus jonka ehdot kattaa kilpaurheilun, pyytäkää vakuutustodistus vakuutusyhtiöltänne josta asia tulee ilmi. 2004 syntyneille oikea Pelipassi on Lasten pelipassi v. 2001 ja nuoremmat. (28€ vakuutuksen kanssa).

Viimevuonna pelipassin ostaneet tarvitsevat pelipassin hankinnassa PalloID:n jonka löytää viimekauden pelipassista nimellä SPORTTI ID. Ostakaa pelipassit täältä: http://www.palloliitto.fi/palvelut/palloverkko/

SäyRi 05 -joukkueen pelisäännöt 2015

  1. Joukkueessa annetaan kaikille tasapuolisesti peliaikaa kaikissa pelitapahtumissa ja tasapuolinen sekä erityisesti kannustava ohjaus harjoituksissa ja peleissä.
  2. Joukkueen valmentajat ja joukkueenjohtaja kannustavat esimerkillään pelaajia ja vanhempia hyvään yhteiseen käyttäytymiseen.
  3. Harjoitukset ja pelit onnistuvat, kun jokainen yrittää parhaansa kussakin tilanteessa. Joukkueen tapahtumista pyritään ilmoittamaan mukanaolijoille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
  4. Kaikki joukkueiden tapahtumat ovat päihteettömiä, savuttomia ja kirosanattomia, myös kentän ulkopuolella.
  5. Valmentajat ja joukkueenjohtaja vastaavat urheilullisesta puolesta yhteistyössä vanhempien kanssa mahdollistaen lasten liikuntaharrastuksen jatkumisen.
  6. Otteluissa valmentaja(t) vastaa(vat) ohjeistamisesta pelaamisen suhteen ja vanhemmat kannustavat pelaajia osallistuen tarvittaessa joukkueen huoltamiseen.
  7. Kannustetaan lapsia monipuoliseen liikkumiseen ja järjestetään mahdollisuuksien mukaan yhteisiä harjoitusten ulkopuolisia tapahtumia, esimerkiksi uinti- / ulkoiluretkiä Säynätsalon lähimaastossa.
  8. Kehitytään jalkapallojoukkueena, yhteisönä ja kavereina yksilöllistä kehitystä unohtamatta.
  9. Toteutetaan Fair Play -periaatetta niin kentällä kuin kaikkialla muuallakin.