P10

SäyRi P10 (2010/2011 syntyneet pojat)

Taustahenkilöt

Valmentajat:  Marko Murtasaari, Kari Simola ja muita vanhempia

Yhteyshenkilö /Joukkueenjohtaja: Marko Murtasaari , marko.murtasaari@gmail.com , 050 3843839

 

Nimenhuuto

Joukkueen tapahtumat pyritään laittamaan Nimenhuutoon mahdollisimman aikaisin. Ennen kirjautumista Nimenhuutoon teidän täytyy liittyä siellä joukkueeseen.

Joukkueseen haluavat voivat helposti liittyä joukkueeseen osoitteessa    https://sayri10.nimenhuuto.com/

Joukkueen liittymisen salasana on ”säyri1011” (ilman heittomerkkejä).

 

 

Harjoitukset

Nyt talvikaudella harjoittelemme pääsääntöisesti maanantaisin 16.45-18.00 Lehtisaaren yläasteen salissa

Kesällä harjoitukset pidetään Säynätsalon tekonurmella tiistaisin ja torstaisin 18:30 – 19:30.

Ilmoittautuminen harjoituksiin tehdään Nimenhuudossa viimeistään 2 päivää ennen harjoitusta. Näin saamme asiat rullaamaan jouhevasti mm. harjoitusten suunnittelussa ja kentällä.

Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo (mielellään koko 3), sisäpelikengät/nappikset , säärisuojat, juomapullo, sään mukainen vaatetus ja Fair Play -meininkiä!

 

Pelit

Sarjapeleihin osallistuminen edellyttää Pelipassin hankkimista ja pelaajan vakuuttamista tapaturmien varalta. Pelipassi- ohjeistusta lähetetty jo aiemmin, tarvittaessa lisätietoa joukkueen johdolta.  Vanhemmat huolehtivat itse Pelipassin sekä asianmukaisen vakuutuksen hankkimisesta lapselleen. Vakuutus on saatavilla mm Pelipassin ostamisen yhteydessä.

Peliajat ja -paikat  ilmoitetaan Nimenhuudossa.

Ilmoittautuminen peleihin tehdään Nimenhuudossa viikkoa ennen pelipäivää. Mm. sarjapelien pöytäkirjat ja niihin pelaajatiedot pitää ladata sekä tulostaa etukäteen Palloliiton Taso-palvelusta, joten ”pelipäivän aamuun” ilmoittautumista ei voi jättää. Pahimmillaan myöhäinen ilmoittautuminen tai sen puuttuminen estää pelaamisen.

Jos tulee viime hetken poisjääntejä (esim .sairastuminen) niin siitä ilmoitetaan mahdollisimman pian tekstiviestillä tai soitolla joukkueen johdolle !

Peleihin tarvitaan mukaan peliasu , oma pallo, nappikset , säärisuojat, juomapullo, sään mukainen vaatetus ja Fair Play -meininkiä!

 

 

Toiminta-/kausimaksut

Joukkueenjohtaja kerää toimintamaksut 15.5.2018 mennessä ja tilittää ne Säynätsalon Riennolle. Toimintamaksut ovat seuraavat:

70 e ja seuraavat sisarukset 35 e

Talviharjoittelusta 35 e / per pelaaja.

22.4.2018